Fantasy-World

Lumea imaginatiei tale

Ultimele subiecte

» ID`uri
Vin Aug 20, 2010 4:30 pm Scris de LiOnX

» Sa ne cunoastem
Vin Aug 20, 2010 4:15 pm Scris de LiOnX

» Cine ai fost intr'o viata anterioara?
Lun Iul 05, 2010 10:42 pm Scris de dark angel

» Poti prezice viitorul?
Lun Iul 05, 2010 10:35 pm Scris de dark angel

» Cu ce baiat din Twilight te potrivesti?
Lun Iul 05, 2010 10:30 pm Scris de dark angel

» Poezii.
Vin Iun 25, 2010 1:08 am Scris de LiOnX

» Ce spune scrisul tau despre tine?
Vin Iun 25, 2010 12:29 am Scris de LiOnX

» Alb / Negru
Joi Iun 24, 2010 12:42 am Scris de LiOnX

» Ce melodie asculti acum?
Joi Iun 24, 2010 12:35 am Scris de LiOnX

Navigare

Top postatori

Bia (143)
 
adikady (43)
 
The Role Model (41)
 
Yuuki Kurosu (24)
 
zero kiryu (23)
 
zalmoxis (18)
 
Sandra (17)
 
Mm<3 D.Love (14)
 
Aikad (13)
 
Twilight.Drug (11)
 

Parteneri

forum gratuit

  Ascultând şoapta morţii

  Distribuiţi
  avatar
  .Sugar Pain
  Young Member
  Young Member

  Numarul mesajelor : 8
  Data de inscriere : 31/10/2009
  Varsta : 24
  Localizare : prima bordura, la dreapta, on the Violent Hill

  Ascultând şoapta morţii

  Mesaj Scris de .Sugar Pain la data de Sam Oct 31, 2009 10:35 pm

  una din prozele mele care contine de fapt 2 parti:">...enjoy:)

  1.

  Moartea este ştiută, dar ora exactă nu. Aşa începe povestea unei iluzii fantastice ce răsare înainte de moarte. Scriu printre aceste rânduri acum aproape de final şi doar ştiam că am avut o viaţă la dispoziţie pentru a scrie ce pot lăsa urmaşilor mei, urmaşilor urmaşilor mei şi tot aşa. Poate şi ei îşi vor aminti de mine când le spuneam poveşti printre miresme de arţar ce se simţeau din bucătăria depărtată. Da, poate aşa ar fi trebuit, dar ce e făcut, e făcut. Timpul nu poate fi întors pentru că şi el e ocupat să scadă secundele, minutele, orele altor abonaţi. Să mă întorc totuşi de unde am pornit. Multe nu am să vă spun. Poate doar o poveste ce trebuie ţinută minte chiar şi din copilărie. O poveste scrisă de o oarecare fecioară dintr-un loc rupt de rai. Parcă şi acum aud şoaptele copacilor care îmi spun „Începe, Esmeraldo, înainte să-l vezi pe Dandelion al morţii care te va duce în Lumea de Apoi!”, iar eu ce pot să spun decât că încep.

  Totul a început cu foarte mult timp înainte. Eram doar o copiliţă. Ce ştiam eu atunci? Nimic, la fel ca acum. Doar mă plimbam prin parc fără un reper anume. Vedeam feţe diverse ce exprimau multe sau nimic. Avem doar o carte într-o sacoşică mică de catifea. Nu găseam nici un loc în care să mă aşez. Oare lumea era chiar atât de dornică să iasă afară? Nu prea cred. Doar era o zi friguros de tâmpită de noiembrie. Nimic important, nimic fascinant, doar frig, frig şi iarăşi frig. Şi totuşi în aer era ceva. Mă uitam la feţele lor mai bine şi doamne...erau ca hipnotizaţi. Lucru destul de ciudat. M-am uitat mai bine, dar nu era nici un magician sau cineva care să facă farse. Şi deodată m-am oprit sau mai bine zis ceva m-a oprit. O voce şuierătoare şi rece care nu o puteam suporta. Acea voce mi-a îngheţat sufletul şi l-a făcut precum un iceberg. Mi-am ridicat privirea şi atunci am văzut! Dar ce era acel lucru care l-am văzut? Nici acum nu-mi dau seama. Semăna cu un bărbat şi era îmbrăcat cu o pelerină lungă şi neagră ce îi acoperea şi faţa. Privire în privire. O privire glaciară de ianuarie în ochii mei calzi de iulie ce m-a făcut să ţip de s-au cutremurat zăvoarele morţii. L-a cutremurat şi pe el.

  A dispărut, iar oamenii s-au trezit. Se uitau la mine sfidător, ca la o ciudată. Nu le-am putut suferi privirile şi am fugit încă îngrozită de tot ce am văzut. Am fugit într-o fundătură de bloc întunecată şi urât mirositoare. M-am lipit cu spatele de perete şi m-am lăsat în jos. Parcă îngheţasem. Deodată, aerul se făcu mai rece decât ar fi trebuit şi l-am văzut din nou. Se apropria uşor de mine până m-am trezit cu el la câţiva centrimetri depărtare de faţa mea. Cu vocea lui glaciară mă întrebă:
  -Tu ştii de fapt ce e moartea?

   Acum este: Mier Dec 19, 2018 7:36 pm